Ieder kind mag zichzelf zijn en zich ontwikkelen naar eigen behoefte.

Filimo biedt kinderopvang (KDV), buitenschoolse opvang (BSO) en voorschoolse opvang (VSO) aan kinderen in de leeftijd van 0-13 jaar. Het kindcentrum is er om ondersteuning te bieden en kinderen te begeleiden om zich op een leuke, speelse en vooral gezonde manier te ontwikkelen. Er is veel ruimte en aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind.

Onze missie

Een opvang met gezonde en pure voeding, waarbij kinderen zich mogen uitleven bij het ontdekken van verschillende sporten en het ravotten in de natuur. Een opvang waar kinderen meehelpen bij het onderhouden van de moestuin en in contact komen met dieren. Kortom een authentieke opvang waarbij je als je binnenkomt denkt WAUW! Hier voel ik me thuis.

“Een opvang met gezonde en pure voeding, waarbij kinderen zich mogen uitleven bij het ontdekken van verschillende sporten en het ravotten in de natuur.”

Onze passie

Madelon van Daelen is de onderneemster achter Filimo. Mijn passie bestaat uit het enthousiasmeren van kinderen om hun talenten te benutten en ze daarmee de ruimte te geven om de wereld en zichzelf te ontdekken. Onze naam is hier ook uit terug te herleiden. Fili- is afgeleid van het Latijnse woord filios wat ‘kinderen’ betekent en mo- is afgeleid van het Latijnse woord move wat ‘bewegen’ inhoudt. Tezamen wordt het Filimo ‘kinderen bewegen’.

Ons team

De mensen die het mogelijk maken

Kom eens een kijkje nemen!

Je kunt bij ons altijd binnen lopen om een een kijkje te nemen.
Heb je interesse in een rondleiding of een kennismakingsgesprek?
Maak dan even een afspraak.